понедельник, 24 августа 2015 г.

Школа любові 2015



Сердечно дякуємо Богу за радість, яку він нам подарував у Школі Християнського Життя і Євангелізації, літня сесія якої відбулася у перлині Закарпаття Косівській Поляні.

   У великій християнській родині Ісус навчав нас бути собою, приймати, любити Творіння Боже, себе та інших, жити не втрачаючи почуття гумору. Намагаємося слухати, чути і відповідати Йому, як МАРІЯ. Ми відважні,бо знаємо, що З НАМИ БОГ. Завжди радіємо!:)
    Школа християнського життя і євангелізації  Святої Марії з Назарету Матері Церкви - школа формаційного руху, метою якого є повне розуміння християнського життя, а також підготовка християн для лідерства у церкві або в парафіях, різних рухів Церкви, або молитовних груп. 
     Школа існує під керівництвом братів капуцинів і лідерів співтовариства мирян з України, Росії, Білорусі, Польщі, Литви, Латвії, Чехії, Болгарії
     Таким чином, школа є частково рухом, який об'єднує людей і розвиває відносини дружби. В Україні школа діє у Красилові, Вінниці, Дніпропетровську, Івано-Франківську, Києві, Одесі, Мукачеві, Львові, Кам'нці-Подільському, Чорткові, Тернополі, Чернівцях, Городку, Житомирі, Херсоні, Сімферополі.
    Метою школи є не тільки обмін знаннями, але й підготовка людей до пізнання живого Бога та координаційний розвиток відносин між парафіями і молитовними групами з різних куточків України та світу.

Слава Богу за Його школу любові! Слава Богу за все!

Комментариев нет:

Отправить комментарий